Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan når mig


Två kroppar över stenhällen

i sommarhettan

vilande i varandras famn


Längtan efter vind

Längtan efter jord

Längtan efter regn

Längtan efter värme


Sköljer över dem


I rytmen av tidvattnet

färdas de in i

kärlekens hamn




Fri vers av (Ellen)
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-09 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(Ellen)
(Ellen)