Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förälskelsens gripande kraft...


När jag vände mig om fanns Du där

Jag kände egentligen att du fanns där utan att jag såg mig om. När jag vände mig om satt du bara där, som om du alltid hade varit vid min sida. Vi pratade om livet och utan att vi märkte att tiden gick hamnade vi där tillsammans; mitt i det. Jag var sviken och vågade inte släppa in dig hela vägen. Du lagar mitt hjärta bit för bit. Du syr ihop mina sargade minnen till något nytt och vackert.

Efter många nedskrivna ord och förtätade samtal senare fick vi äntligen ses igen...





Fri vers av (Ellen)
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-27 20:52



Bookmark and Share


    läsmej
Nytt hopp fint skrivet
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

(Ellen)
(Ellen)