Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstgräs haiku

Ängens daggdroppar

torkar aldrig i kall sol

höstbetraktelse

© YM Bohman-11




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-18 13:16



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Andra dikten på raken jag läser som handlar om daggdroppar! Där nere i Skåne förblir de i a f droppar, i norr stelnar de till diamanter... Att Sverige är långt avspeglas t o m i dikterna här... :-)
2011-09-18

  Gunnel Eriksson VIP
Bra iakttagelse! Så är det.
Nattfrost två nätter i rad.
Fin haiku!
2011-09-18

  La Magnólia VIP
Vacker ...
2011-09-18

  noname_realmind
Mmmh..... krispigt ren och vacker!
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER