Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur arkivet




Hans fru blev sur( Fyy på mig)

Han klev ur bilen, hans blick fastnade i  min, sen fortsatte den till min sugande mun, jag log av minen han gav mig Leende skakade han på huvudet..Hans väntande fru slängde en blick över hans axel, blängde surt och vände sig tvärt. Han fick bråttom, men kunde inte låta bli att ge min sugande mun en sista blick, han avfyrade ett leende, jag fortsatte njuta, munnen var alldeles röd.. Jag kände mig faktiskt lite busig, fy på mig.. Men jag älskar polkagris!




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 220 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-18 13:29



Bookmark and Share


    Max Poisé
Haha! Jag visste det!. Myten är en sanning:-)
2011-09-18

  LassO
det har väl sina randiga skäl eller om de var din randiga själ, eller nåt, för den är väl inte svart? ;=)
2011-09-18

  aol
ler suande dikt
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish