Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nun nu...


Nun nu...
Wo bleibt mein Kind
Nun nun
wo bleibt meinKind
Nun nun
.. wo bleibt mein Kind


Sie schläft allein...
Sie schläft allein...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 365 gånger
Publicerad 2011-09-18 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP