Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ längtar din

Sökande blick letar sin väg

ut på upptäcksfärd mot svart natthimmel

där uppe finns kärlekens stjärna

gnistrande klar

lockande smekande min längtan

 

Vetskapen om

att din varma blick finner densamma

planterar den ljuvaste värme

i längtande kvinnosjäl

så oändligt långt i mörka djup

ändå så nära i hjärta

 

Silvertrådar av längtan

väver sin väg över himlavalv

söker den andra halvan av själen

genom eoner av tid

och rymd

vägledd av instinkt och lust

 

Den lycka som på vackraste vis

flyttat tyst och stilla

in i hjärta att leva 

smeker tryggt min längtande själ

att landa i vetskap om kärlek...

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 656 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-09-18 23:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ståstadigtvisshet
klangen i en själ
som ljuder ljus
i fortplantad rymd
2011-10-02

  aol
underbart vacker poesi vännen,
2011-09-21

  Zelogath
Otroligt vacker
Att väva sin väg av silvertrådar
Göra själen
Komplett
Följ din instinkt
Den får ditt hjärta att dansa
Och himlen fälla glädjetårar
Applåd för dina vackra ord!
2011-09-20

  Anna*
Ljuvligt vacker och väl värd att läsas! Applåder
2011-09-20

    Birgersdotter VIP
Jättefin..gillar
2011-09-19

    Ken Cassel
Tjusigt Sulimaa!
:)

Kram på dig!
2011-09-19

  Lejonhjärtas poesi
Underbara ord om själalängtans ljuva kärlek, en fröjd att läsa.
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa