Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENYA

Jag tänker att du är död..
inte för att jag inte älskar dig..

Utan för att monstren lyckats fylla mitt tomrum efter dig med rädsla och skräck.

Jag tänker att du är död..

För jag är rädd att du aldrig mer kommer tillbaka..

Jag ställer in mig på att aldrig mer få pussa dig god natt..

Långsamt äter saknaden efter dig upp mig invärtes...

Jag vet att jag borde kämpa mer för dig mitt älskade barn..

Men mina krafter..

Min ork har tagit slut...

De vann...

Förlåt!!!




Fri vers av J.L.O.
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-19 12:04



Bookmark and Share


  absintum
Bra
2011-10-28

  Zelogath
Hjärtgripande
Förtvivlan
Ge inte upp!
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

J.L.O.
J.L.O.