Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enya2009

Jag minns så väl den där dagen på sensommaren.

Den där dagen äntligen gravtestet visade positivt...
den lyckan jag kände då går ej med ord att beskriva...

Du låg där i min mage skyddad från världens ondska, och när du väl kom ut
då skulle jag skydda dig med mitt liv.

Du var det som fick mig se glädjen i livet igen..

älskade barn...

Jag minns så väl den dagen du kom till världen..

när du låg i min famn så trygg..

jag var så lycklig...

Enya,kärleken till dig är oändlig...

Du kommer för alltid vara den bit som gör mig hel...




Fri vers av J.L.O.
Läst 291 gånger
Publicerad 2011-09-19 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.L.O.
J.L.O.