Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min enda strategi




Åhhh, du igen !

jag går bra ihop med kvinnor
utan ( sina ) män

på samma sätt
går jag bra ihop
med män

jag skulle gå så långt som att säga
att den ena utan den andre
samt den andra utan den ene
är en stor lättnad för mig

det är så
jag försöker
ta mig levande genom detta
dödande
liv




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-19 18:40



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
känner igen mig. Det är något djupt smärtsamt att vara i närheten av älskande par. Att på botten påminnas om att man inte är nummer ett för någon.
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP