Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamalltid

ensam kvar
ensam här
ensam alltid
alltid tär
på allting som håller
hjärtat kär




Fri vers av saeera
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-19 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saeera
saeera