Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsångest

Mörkret kliar mig på ryggen
vassa nålar petar mig i revbenen
en kall blåst sjunger i mitt huvud
stenar ligger i mina lungor
hjärtat sitter utanpå
ögon rinner
en känsla av

tomhet yrar sig upp för mina ben
inombords kan jag känna hur
ångesten tar vid och tar över mitt liv.




Fri vers av saeera
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-12 18:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hårt
h å r t

H Å R T.
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

saeera
saeera