Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegeljag

Jag är inte egoist för att jag speglar mig 200 gånger dagligen
anledningen är för att finna ro i hjärnan
när jag var liten vad jag trakasserad för mitt utseende
mobbad för att jag inte var som alla andra
Jag var jag och ni var dom
jag är inte perfektionist eller balanserad
jag speglar mig för att jag ska sluta oroa mig
jag speglar mig för att varje gång hittar jag något fel
och varje gång hittar jag något bra som överväger
det felaktiga i mig.
jag tar stor plats, jag vet
men jag vill bara var jag med en spegelbild
som inte säger nej.




Fri vers av saeera
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-26 17:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
spegla dig hur mycket du vill
vackerheten du ser, är evigt gudinnelig
2014-01-26
  > Nästa text
< Föregående

saeera
saeera