Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ni kallar mig sommar

Okej. så jävla sur på vintern nu vill ha vår som snabbt övergår till sommar så man kan vara på sjön
bosätta sig på en ö, dricka öl och snacka skit.
lära mig åka skateboard och käka glass samtidigt
lukta på nyklippt gräs som man sedan nyser av
känna gräset mellan tårna
jaga molnen på himlen
hoppa i en fontän
hoppa bungyjump
åka luftballong
klappa en fiskmås
klappa en kompis varma hår
gömma mig bakom solglasögonen
låta mina ben bli bruna
ha klänning som svävar i den varma vinden
lyssna på sommarmusik
sjunga
lära mig spela gitarr
spela gitarr i någons båt
plocka blommor på ängar
lägga dom under min kudde
känna Dvitaminen krama min kropp
måla positiva saker som handlar om värme
titta in i någons ögon
dricka ännu mer öl
vin
kramas
ligga på en filt i parken
sola, bada
dyka
kärlek
släppa min katt fri vid sommarstugan
låta han känna av sommaren
jag vill,
springa i skogen
höra sommarfåglarna sjunga
sitta vid en brasa på kvällarna
sitta med min bror
och alla jag känner Nära
sova under bar himmel
räkna stjärnor
peka ut en som är min
sitta på ett tak
andas
leva
må bra
vara vaken tills man ser solnedgången och soluppgången
höra när allt vaknar på morgonen
vara varm
inombords och utanpå.




Fri vers av saeera
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-25 21:22



Bookmark and Share


    dreamoflife
Grymt fin, bra tempo!
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

saeera
saeera