Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ursköljd.

du går sönder
ju mer du anstränger dig så går du ...sönder
du är trasig
du är som en ballong utan luft,
tom
tom, tomrum.. har du i ditt hjärta
ett hål


mörkt, ensam...trasig och tom





Fri vers av saeera
Läst 283 gånger
Publicerad 2011-09-28 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saeera
saeera