Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällen kommer åter

Solnedgång
skenet i sommarnatten
har vänt till höstens mörker.

Månens silverglans ger nytt hopp.

Jag tittar upp till stjärnornas sfär.

Din kärlek mig bär
möte efter möte
vi har varandra kär

Tilliten växer bit för bit.

Ooh ..Jag vill komma dit.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2011-09-20 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP