Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

När slutar man
att känna sig

ensam


i sin ensamhet




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 609 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-09-20 08:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När man trivs med sig själv kanske.
Bra dikt.
2011-12-04

    ej medlem längre
När man trivs med sig själv kanske.
Bra dikt.
2011-12-04

  Minkki VIP
när man blir vän med den. Tids nog... lita på det
2011-09-24

  Ninananonia VIP
Ja det var en tanke som väcker tankar...

det beror nog på?

ibland är det bara skönt att vara ensam :)
2011-09-24

  Nattsuddan
Ja, det kan ta ett tag och komma och gå med tiden. Men för mig var det nog när jag bodde alldeles för tätt inpå en vän.
2011-09-23

  RosieLoveHeart
aldrig tror jag
2011-09-20

    Birgersdotter VIP
När man hittat hittat en
vän i sig själv.Bra skrivet
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden