Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..sydämeni kipu...


Tutustuminen


Tutustuminen
tekstiviesti toisensa jälkeen
yhä riittää sanomista

Olen kuin kävelyllä tutussa metsässä
kyselen tietä jonka tunnen
vielä en uskalla tavata sinua

Se on vielä edessä
minua pelottaa enkä tiedä miksi
salaisuuksia paljastettaviksi
ajatuksia vaihdettaviksi

Oman itsensä antamista
toinen toisestaan välittämistä
vastaanottamista

Voimakkaita tunteita
luopumista ja löytämistä




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-20 08:59



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
känner igen vartenda ord på det sättet...oj oj ! sms är så lätt...innan verklighetens möte väntar
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP