Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara min

Om jag blundar riktigt hårt
tills röda och blå prickar sveper förbi i det svarta

Alla tankar blir till bomull

All oro och längtan blir till stoft

Alla känslor visar vägen

Om jag öppnar mitt hjärta
och släpper ut vad som varit inlåst

Då ser jag dig

och du ser mig

och ingenting annant behövs




Fri vers av Tovan_
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-20 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tovan_
Tovan_