Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depressionen som dog

I det vackraste av sinnen smeker orden ett nytt ansikte

Trolösheten har vandrat bort med förfluten tid

Klockan tickar framåt i sitt urverk.. Blickar nytt

Sömnlösheten går inte längre vilse i tankarna om natten

Och den nya morgonen, slår upp sina nyfunna ögon




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 134 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-20 11:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter underbart ;)
2011-09-20

  cilax VIP
vackert
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish