Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den adrenalinstinne stadsdirektören i Vanda





Vanda ligger granne med Helsingfors
där hade man en stadsdirektör
vi kan kalla honom Jukka

han for på resa
det brukar de göra
så tog han med sig sin älskarinna

de hade det jätteskönt
och hon hade nyss skilt sig
och var med i stadsstyrelsen

när Jukka kom hem
fick han veta
att det inte passade sig göra så

nu får han gå
men han lider inte så mycket
får 83 000 euro i fickan

som han begärde
helt
själv

säga vad man vill
men nog är det stake i Jukka
som redan passerat de sextio

Jukka har sagt att nu
kanske han inte ska träffa henne mer
utan ta hand om sin familj

åh dessa
kvinnor
vad de ställer till !




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-20 16:17



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vem behöver kolla på teve när redan verkligheten är så underhållande?
2011-09-20

  walborg
Härlig ironi!
2011-09-20

  Larz Gustafsson VIP
Och dessa politiker som är överpriviligierade och som det alltid ska fjäskas för.
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP