Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ska man säga






ska vi slå vad om att språket
är större än livet
eller vad sägs om
"fyrkantiga trianglar" !


det är därför vi överlever




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-20 16:46



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
där fick du in en bra träff...tack...men ändå..."i början var ordet"...
2011-09-20

  Larz Gustafsson VIP
Utan livet fanns inget språk. Ergo...
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP