Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet är ett hjärta





jag stod på huvudet
när du steg in
i mitt liv

vi gick in i badrummet
hos en främling
sa vi var kvinna och man

sa adjö till sällskapet
för att vi funnit vårt hjärta
det blev inget kvar i badrummet




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-20 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP