Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kom




Trodde inte jag kunde smeka eggen


samtalet från helvetet

jag inte skulle ha hört


lungor som hotar sprängas

av samlad kraft i evighet


clownhuvudet som vippar på golvet


vipp
vipp

vipp
vipp



darriga händer över mig


väcker åtrå

gånger alla år


minus slumrande

meningslöshet

skoningslös närhet


(jag kom
du kom)




i samma nu













Fri vers av (Ellen)
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-20 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(Ellen)
(Ellen)