Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som vatten

du är som vatten
fyller varje springa, varje skrymsle
fångbar men inte formbar
evigt i förändring fyller du mig
och lämnar inget utrymme
inte ens
för syre




Fri vers av yoakimu
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-21 08:17



Bookmark and Share


  wildrose
Ler, känner kärlek och plötsligt dyker sista ordet upp.
Vilket kraftpaket! Snyggt Jocke!
2011-09-21

    ej medlem längre
ett lite mycket Du liksom:-) och inget var säkert förrän sista ordet var läst... det kunde varit en ren kärlek om inte syret fattats. snyggt!
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu