Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kavla upp ärmarna


När skratten ebbat ut
och natten går mot sitt slut

När din vilsna själ söker desperata svar, när
endast ensamheten stannar kvar

Då ler månen
Du måste ge dig tid
Du kommer att finna din egen frid

Leta inte i halvtomma glas
och göm dig inte,
om livet går i kras

var inte ledsen om börsen är tom och
telefonbanken envist förblir stum

Livet kommer åter
Det är bara så
Så kavla upp ärmarna och
var beredd då!






Fri vers av Yarissa
Läst 407 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-09-21 13:32



Bookmark and Share


  Cocktail
Precis vad jag behövde läsa... Fantastiskt uppiggande. Bokmärkes, så den finns till hands när jag behöver tröst en annan gång!
2011-09-25

  Minkki VIP
texten har en bra och aktiverande ton utan att vara hurtbullig...
En dans på törnen kan bli uthärdlig, om foten svävar tillräckligt lätt
2011-09-24

    ADI Nehlin
härlig positiv text...visst är det så..att man måste kavla upp ärmarna ibland
2011-09-24

  anits VIP
En mycket fin positiv inställning
när det är svåra tider
2011-09-22

  Lavinia Röd
Ska försöka komma ihåg det :) Det gäller att försöka vara positiv. Härlig inställning du har!
2011-09-21

    ej medlem längre
En positiv och aktiv inställning i kärva tider.
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa