Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
silmäsi kauniit...


Sinäminä


Sinä olit haaveeni ja unelmani
sinä olit koko elämäni
sinä olit tulevaisuuteni
sinä olit ihana prinssini
sinä olet lasteni isä

Sinä olet möykky kurkussani


Minä olin haaveesi ja unelmasi
minä olin elämäsi
minä olin tulevaisuutesi
minä olin prinsessasi
minä olen lastesi äiti

Minä olen möykky kurkussasi




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2011-09-21 21:54



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ibland måste man stoppa fingrarna i halsen...gång på gång...
2011-09-23

    maija tuori
Runosi puhutteli minua...löysin itseni ja menetetyn suhteemme
pitkän yhteiselämän jälkeen ,ja möykky on vieläkin kurkussa ...
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP