Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

San kärlek

San kärlek kan inte rosta kan inte dö
för den är vit som vitase snö!!!!!!!




Fri vers av snassig
Läst 244 gånger
Publicerad 2011-09-21 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snassig
snassig