Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känna

Du fick mej att känna. Du fick mej att
inte kunna motstå just dej. Varför skulle
du kliva in i mitt liv? Varför skulle du få
mej så svag?! Tänker aldrig erkänna för nån
eller för mej sälv att jag kanske älskar dej.
Det jag vet är att du gör mej osäker och
att jag vill ha dej här hos mej!!




Fri vers av snassig
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-16 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snassig
snassig