Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du har en plats

Du har en plats i mitt
hjärta, en plats fylld med både
glädje å smärta den delen kan du aldrig
ta ifrån mig, inte ens om någon annan
skulle få dig. Nej, dig kommer jag aldrig
att glömma. I mitt hjärta ska jag dig
gömma. I ett hörn kommer du alltid
att finnas. För du är en människa
jag vill minnas. Tro det eller
ej, jag kommer alltid
att älska
dig




Fri vers av snassig
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-16 11:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

snassig
snassig