Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje slag

Varje slag mitt hjärta slår,
Så hoppas jag att ni förstår,
att varje slag slår för er
utan er skulle jag inte kunna leva mer
ni finns vid min sida när livet är hårt
Tack för att ni finns
Hoppar ni...så hoppar jag




Fri vers av snassig
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-16 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snassig
snassig