Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker Svar men

Livet varför är det så många som tar det för givet !!!!!
Livet är ett stort universum med många frågor men ingen har svar
varör kan ingenting bli som det var vem sitter med alla dessa svar ????????
Suck Suck Suck .................................................!!!!!!!!!!!!




Fri vers av snassig
Läst 192 gånger
Publicerad 2011-09-23 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snassig
snassig