Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärskådarna





optikern synade
mannens linser
skänkte honom
en orolig blick:

"det ser inte bra ut"

"det vet jag"
replikerade mannen
tittade ut genom fönstret
"men syns det på gluggarna ?
dina utsikter är förresten inte mycket bättre"

"vi kanske har en viss samsyn" försökte hon

"inte vet jag",
svarade mannen,
"som du glor på oss halvblinda satar
kunde man tro du har käkat blängsylta"

"såja, såja", lugnade hon,
"du har väl fått nåt
inom fel synhåll"

"och du nåt i ögat"
klippte han till med och gick




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-22 15:12



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
No niin, nyt tuli hyvä olo...ja punastus ( är det rätt ? )
2011-09-24

  Pirjo VIP
kerro, kerro kuvastin , ken on maassa kaunehin: "Gunnar "
2011-09-24

  Gunnar Hilén VIP
nej Minkki, det är gammalt i Sverige..i alla fall i min barndom..det är rätt bra !
2011-09-22

  Minkki VIP
blängsylta! säg inte att det inte är nyskapat av gunnar! Ett oförlikneligt ord ;)
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP