Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur arkivet (något ändrad)




Det lilla ludret

Det lilla ludret ber om mer..

Han spottar i hennes

ansikte

Drar med sin tumme i saliven

över hennes mun

 Det stör henne inte...

Hennes själ är frigiven sen

igår..

HAN känner sig kränkt...

GRÅT FÖR FAN!

                                             Han lyfter handen...

Slår!

Hennes mjuka läppar

spricker..

Blodet ger honom kraften

åter

Du ska inte tro att hon gråter

 

Trasigt ler hon..

Sväljer stoltheten.. Igen

Kryper..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-22 20:11



Bookmark and Share


  Gawain
Aj,,

Inte nice, ganska trasigt. Fast språket är en fröjd att se, kanske tack vare det hårda, stygga. Målande, närvarande, påtagliga. Snyggt.
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish