Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du henne inte?

Om du såg hennes mörker, så skulle hon existera

I ett hörn av världens alla, skulle hon ha sin plats. Synas

Mot den strida tiden drunknar hennes ord. Blir stumma

Mot döva öron vrider sig orden. Slingrar sig nerför din hals

Om du skulle se hennes mörker. Så skulle du föra hennes talan

 Få henne att synas




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-22 20:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish