Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonen i dig

tonen i mig

i stämbandet den vill vila
spännas släppas ut

öronen vill skicka vidare

kroppen vill explodera

häftigt flåsande
mjukt inkännande
följa leda
samspela

lämna en tom ruta
till mottagaren

att fylla hela alltet

alltid lika lätt
att berusas av
släppa loss endorfiner
skaka loss de korta spända
musklerna
i ett vibrato

du är närvarande
i tonens sångens musikens
orgastiska slutton
som får världen att stanna
livet att börja på nytt
i varje ny melodislinga

aldrig tämjas
till feghetens blekhet
lika frisk nyvunnen
varje gång

du räddar mitt liv
ger mig en ny chans
att leva riktigt
fullt ut
i varje nyans
får jag hämta
nytt syre

nu vet du
vem jag är

badi badoo badoo
po po po













Fri vers av Kim VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-22 23:07



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Sköna rader!
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP