Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet av sommar

I lagom ljus, en ljum sommarmorgon

Mina ögon följer strålen som av sol glöder

Mellan träden skymtar sagor

Nu är den begynnande dagen vaken




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-23 12:57



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt
2011-09-23

    Max Poisé
Och en litet hopp av sommar..

Fin Text hörru!!
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish