Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yksin rannalla


Niin yksin ja Ehjä

Kävelen meren rannalla

Jalkani painavat kuvia hiekkaan

Hiekan lämpö virtaa vartalooni

Autio ranta rakentaa rauhan sieluuni

Merituuli puhaltaa kehooni uutta eloa



Istun hiekassa katsellen merta ja taivasta

Kaivan varpaani hiekkaan

Aurinko laskee peilautuen meren pintaan

Illan suloisuus hyväilee minua





Fri vers av Pirjo VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2011-09-23 18:13



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
tai mielummin rauhoittaa...huono suomi...
2011-09-23

  Gunnar Hilén VIP
hoppas många lär sig finska efter denna...svenskan är dålig på att skilja mellan "yksin" och "yksinäinen"...vi skulle behöva kunna det...det är så viktigt. Runo rauhoittuu !
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP