Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du i natten



Jag ligger vaken , tätt intill dig
Jag får lyssna när du andas,
det vackraste ljudet jag hört

Dina ögon vackra
Din hud så len
Beröringen den underbara

Du - bara du

Kom till mina drömmar
Kom till mitt liv
Ge mig drömmar
Ge mig ett liv

Dela livet med mig

Väck drömmarna till liv



Saknar din hud, dina ögon, dina kyssar,
när du rör vid mig, när du vill vara i min famn,
när du tar mig i din , när du pratar ,
när du vill sova inslingrad i mig.
Jag saknar nattens tystnad som bryts av din andning.
Stanna.






Fri vers av Pirjo VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-23 18:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra, ömma ord som går rätt in i själen.
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP