Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orgasm

Ur sömnad, mot skinn.. Smekande

Kyssen leder mot njutning

Tungan glider, smakar av sälta

Ljuvligt mot knoppande ros

I båge mot värmande liv

En explosion av tusentals stjärnor

 Du är min himmel




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-23 21:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
drömskt underbart
2011-09-28

  Linda CH VIP
Erotik på hög och het nivå!
2011-09-26

    ej medlem längre
Så skulle livet vara jämt !!!
2011-09-23

    ej medlem längre
En sensuell njutning att läsa.
2011-09-23

    ej medlem längre
Du är den erotiska textens urmoder!!!
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish