Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska med eller älska





skillnad som på natt och dag




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-23 22:11



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
Knullar man så knullar man,
är man kär så älskar man.
Sa en vis man till mig när jag klagade...
2011-09-24

  Gunnar Hilén VIP
att säga man blir osäker är stort...motsatsen till den rädda fanatismen...
2011-09-24

    ej medlem längre
Eller engelskans to MAKE love, som är någonstans mittemellan - något man skapar tillsammans - eller? - nu blir jag osäker . . .
2011-09-24

  Minkki VIP
ja. jag menar JA!
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP