Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande resa

Ibland så förlorar jag mig i svindlande tankar

tankar som leder mig vidare

framåt och ut

in i framtidens underbara ovisshet

 

Att inte veta

inte kunna kontrollera

inte vilja styra resans väg

bara låta leva och vara

ledas till slutdestination "rätt för mig"

 

Djupt inne i trygg själ

känns tilliten stor och stark

jag är inte tvungen

måste ingenting

behöver inte bestämma mål

 

Endast låta vara

låta leva

låta mig känna

till sist låta livet visa vägen

steg för steg

andetag för andetag

 

Bli mig igen

återta hjärta och själ

landa i lugn trygghet inom

älska för att jag kan

för att jag vill

 

Här och nu

i eoner av tid

lever min själ

i underbar utveckling

 

Känn tryggheten...

 

 

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 581 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-23 22:32



Bookmark and Share


  aol
tack en så levande resa,
2012-09-09

  Päronsplitt
En "levande resa" som tilltalar mig stort, då den är så full av frihet, livslust och inga trygghetslinor utan vilar på inre trygghet och öppen för livets okända rymder. Budskapet och känslan i den här texten är av viktig sort och något många önskar få leva "i"...men svårare skrivet än gjort. Denna texten har en levande(röd) tråd och känns viktig att läsa och ta åt sig av.
2012-09-05

    ej medlem längre
Så sann...så klok! *.)

S
2012-03-16

  Lejonhjärtas poesi
Levande resa i livet där kärlek bara är...
2012-01-20

    J. Herward
Lösen: att älska sig själv för att älska andra. Det är först nu jag börjar förnimma vad dessa ord egentligen betyder...

Trösterik och välordad!
2011-11-08

  Lejonhjärtas poesi
Vilken ljuvlig resa du delar med dig av, så mycket liv så mycket av allt!
2011-10-08

    ej medlem längre
När människor blomstrar
ljuder
sfärernas musik

smittsamma rader
goda att smaka
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa