Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"att"






det är skönt
att bli gammal
man glömmer
vad det var
man ville bli

man gick genom spegeln
man frågar sig inte "hur" och "varför"
konstaterar blott "att"
och knappt det
du är ett sånt "att"
summan av nederlagen
jag tar med mig hem




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-24 13:32



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
och att du skriver så jag får något att läsa!
Järnvägars bra Gunnar!
2011-09-24

  Pirjo VIP
"että" jospa kirjoittaisi tämän suomeksi ja "päinvastoin"-kielellä, niin miltä se sitten kuullostaa ?
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP