Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Holiday Inn den 24 september

Jag sitter här på Holiday Inn
och tömmer mina glas.
Det är som allt är i kras
och varje skärva är min.

Jag sitter här på Holiday Inn
och tänker på dig nu.
Det var som allt slogs itu.
Jag brände bron som var min.

Jag sitter här på Holiday Inn
och söker mina svar.
Snart är det bara jag kvar
och livets nota är min.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 367 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-24 15:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-10-23

    Bodil Sandberg
Det här känns lite Cornelis ..fast det är ju inte han men kom att tänka på honom..förbaskat snyggt är det allafall - gillar bluesstuket - du är en suverän poet men också en suverän visdiktare - tonsättes väl?
applåder applåder!
2011-09-29

    Jane S VIP
Sorglig. Och starkt skaldat som alltid.
2011-09-25

    BetweenTheLines
stämningsfylld barnota,skriven på en servett,vill jag se framför mig
2011-09-24

    ej medlem längre
SAD BUT TRUE!!!!!
2011-09-24

    ej medlem längre
Välskrivet, men så sorglig...
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L