Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saffranssammankomsten



......

En mycket liten sjö, vid ett gammalt hus, på en liten ö, i en liten sjö, och från sjön leder en liten slingrande flod bort mot havet.

Saffransdoften finns i själva luften. På denna underliga avlägsna plats, och tid. En lätt bris smeker.

Stora vita gräddfluffiga snälla molnjättar, leker och lever uppe i himlen, tillsammans med några av de bistra och kärva urladdningarnas åskmoln. I symfoni med ljuset.

Nattens sammankomst vid lägerelden, under stjärnhimmlen med kometen och supernovan känns just nu mycket avlägsen.

......





Övriga genrer av Svante
Läst 497 gånger
Publicerad 2011-09-24 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante