Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur ska jag väcka dig...


Idioti


Min vän sover i falskhetens bomull
han vandrar under fel stjärna och måne
blir skuggad och kuggad i bedrövelsens hav.

Han ser inte vägen i sin mörker
han lyssnar på demonernas skönsång.

Fy fan vad jag är less på denna bomull.





Fri vers av Pirjo VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-24 20:51



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
tyvärr finns det väldigt många såna ! lycka utan helvetesprövningar är dömt att sluta i helvetet
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP