Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne, jag har tappat mitt minne

Minnet är fullt
ihoppackat till minsta beståndsdel
det är knappt det får plats mer.
Hur ska jag minnas fler

Lappar
lösa lappar
postit
lost it

Hur kan jag minnas
när det ska finnas
utrymme för
ca 30 år till

Finns det en cd
kanske en hårddisk
eller ett usb
som mig hjälpa vill

Vissa saker vill jag inte
vill inte höra,
vill inte lära
vill inte se

Stänger ögonen
stänger öronen
försöker att spara
lite plats

Det är så mycket
mer jag vill lära
mer jag vill veta

Går det att hälla ut
det man inte vill ha

Det skulle vara jävligt bra




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-24 20:53



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
ja du kära Gnistan det där är du inte ensam om..och inte själva undrandet heller hihi - bra skriftat!!
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt