Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ord.

Ett ord av kärlek
jag fann där i din blick.
Lättlästa rader
var signaler jag fick.
Ändå är allt över
svårt att ändra på .
Så länge du vill
men inte vill gå.
Jag vänder undan blicken
orkar inte se din själ.
Du som alltid fanns
och ville mig så väl.
Jag vandrar bort i natten
under stjärnors tak
Så lite vi vet om livet
men ännu går jag rak.
Så många chanser
som inte fick en chans
Men ändå glad att veta
känslan som i blicken fanns.








Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-24 21:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket starkt och berörande
2011-09-24

  Anya VIP
En text om acceptans på något vis....jaa ibland får det liksom bara gå.....
2011-09-24

  Ninananonia VIP
Det var starka ord...
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP