Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det blev mörkt

 

när ögonen gråter

hjärtat går itu

drömmar kommer åter

fast i verklighetens ljus

när ingen förlåter

du skriker herregud

men tystnad råder

du slutade
du andades
inget är vid liv.
du älskade
du våndades
du tog ditt eget liv




Fri vers av Blumma.
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-24 22:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Sorgens dikt
2011-10-16

    ej medlem längre
Korta meningar men de känns.
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Blumma.
Blumma.