Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivandets värld

Jag har hittat till en ny värld,
skrivandets värld
jag, som inte kunde få ett ord av mig
jag, som alltid pratat för tyst
jag, som inte fanns
och allt det fanns inom mig
fast undantryckt och gömt
Tack




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-24 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP