Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista gång

Jag kan inte säga det högt, aldrig tillräckligt. Är en poets älskarinna. Dold i hemligheters nystan. Trådar du inte ger dig på, för svag för det starka. Handen du en gång höll i är fri nu. Du är också fri. Men jag älskar dig för allt vad livet mitt är värt. Älskar dig hur du än kommer vara, du är för evigt min i en tid som inte finns. Så jag önskar mig en sista dröm att drömma, en sista kyss i början av ett slut, en sista utandning innan du förblir någon annans. Ett sista skratt som vi får dela för att ersättas med falska förhoppningar. Dina händers sista smekningar på en skyldig kropp..








Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-25 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP